Skip links

Onze oplossingen – uw succes

Met onze oplossingen dragen we bij aan een optimale uitvoering van uw installatie- en bouwprojecten. Zo willen we er vanuit onze kracht, onze kennis van uw branche, van het vak én met slimme, inventieve inzet van onze mensen en middelen voor zorgen dat ‘de techniek doet wat die moet doen’. Dat het allemaal optimaal werkt op uw locatie, dat het bijdraagt aan de beleving daar én dat u daardoor succesvoller kunt werken.

Onze pakketten

Iedere opdrachtgever is anders, iedere samenwerking dus ook. Hieronder staan de meest voorkomende pakketten op een rij. Wat is uw behoefte? Laat het ons weten en we zorgen voor een passende oplossing.

1. Controle

Eén keer per jaar controleren we uw installaties, op basis van regie. Na controle ontvangt u een helder rapport met onze bevindingen. We kunnen de werkzaamheden die we adviseren vervolgens ook – na uw akkoord – voor u uitvoeren.

2. Onderhoud

Op basis van uw aanvraag en onze inspectie spreken we voor de reguliere onderhoudswerkzaamheden vaste toestelprijzen af. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Eventueel aanvullende werkzaamheden voeren we pas na uw akkoord uit.

3. Onderhoud Plus

Naast het reguliere onderhoudspakket voeren we periodiek ook een filterbeurt uit op de installaties.

4. Filiaalonderhoud

Per filiaal spreken we vaste onderhoudskosten af, gebaseerd op een nulmeting. Dit levert u gemak en zekerheid op én u houdt grip op de kosten. Binnen dit pakket kunt u ook derde partijen door ons laten aansturen.

5. Risicogestuurd onderhoud

Samen stellen we een meerjarig onderhoudsplan op, inclusief budget. Daarbij zijn wij in staat om u altijd de actuele technische status van uw installaties te geven. Deze aanpak zorgt voor inzicht, vergroting van de voorspelbaarheid én grip op uw onderhoudskosten. Als basis voor het onderhoud werken we conform NEN 2767.

Alles onder één dak

Klimaatinstallaties

Elektrotechniek

Beheer op afstand

Verlichting

Data

Beveiliging

Beeld en geluid

Meet en regel

Sanitair

Meer weten over ons?
Return to top of page